Goed personeel

Goed en enthousiast personeel is goud waard. Wanneer wij ons enthousiasme en plezier in werk net zo over weten te brengen op onze uitzendkrachten dan zit het bij Baantje Uitzendbureau wel goed. We hebben een lange ervaring in de arbeidsbemiddeling en een uitstekende kennis van de lokale arbeidsmarkt. Hierbij zijn we actief in Venlo en directe omgeving.

Onze focus

We leggen onze focus op functies in de productie, de logistiek en kantoorfuncties. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze uitzendkrachten met plezier naar hun werk gaan. Gemotiveerd personeel levert betere prestaties. Daarom hanteren we een persoonlijke en unieke werkwijze.

De juiste match

We matchen op basis van uitzenden, detachering, payrolling of werving & selectie. We kijken niet alleen naar opleiding en ervaring van de uitzendkracht maar ook of deze binnen het bedrijf of het team past. Van een perfecte match profiteren we allemaal.

Arbeidsmigranten

Mensen die met plezier aan het werk gaan. Niet alleen onze nationale uitzendkrachten staan tot de beschikking, ook werken we met arbeidsmigranten tegen een scherp tarief. We nemen het vervoer en de huisvesting van de arbeidsmigranten op ons. De huisvesting voldoet aan alle normen en is SNF- gecertificeerd. We kunnen op korte termijn enkele tot grote aantallen arbeidsmigranten verzorgen voor korte of lange opdrachten.

Backoffice

Onze focus ligt voor de volle 100% op onze corebusiness. De backoffice besteden we uit aan One People Services te Amsterdam. Hiermee is de salarisadministratie in goede handen. Dankzij onze samenwerking met One People Services kunnen we de beste service blijven bieden.

Urenregistratie

Om onze dienstverlening laagdrempelig te houden werken we met een digitale urenverwerking via onze portal.

Certificaten

Baantje Uitzendbureau beschikt over alle benodigde certificaten. Uiteraard aangevuld met een goede ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, kennis van de lokale arbeidsmarkt en een enthousiasme om van te stralen.